Преговорите с Демократична България и Продължаваме промяната, за общ кандидат

...
Преговорите с Демократична България и Продължаваме промяната, за общ кандидат
Коментари Харесай

Борис Бонев: Имаме няколко опции за кандидат за кмет на София

Преговорите с Демократична България и Продължаваме промяната, за общ претендент на локалните избори в София, очевидно се забързаха, като взехме решение много от проблемите, които боксуваха, сподели през днешния ден пред Българска национална телевизия ръководителят на " Спаси София " Борис Бонев. Той означи, че останалите две обединения са припознали трите основни целта на гражданското съдружие - вложения в кварталите, чист и зелен град, с положително ръководство. " Сега следва този общ опозиционен фронт да го превърнем в ръководство след изборите ", добави Бонев.

В отговор на въпрос той сподели, че към момента няма решение кой да бъде претендентът за кмет, като има няколко отворени варианти. Бонев не скри, че той е измежду спряганите имена и не чака името на претендента да скара трите обединения. Лидерът на " Спаси София " даде обещание акция, каквато софиянци не са виждали.

 Новата коалиция и още две обединения вървят към надпартиен претендент за кмет на София Новата коалиция и още две обединения вървят към надпартиен претендент за кмет на София
Той не скри, че за един мандат не могат да се решат всички проблеми на града, само че може да се стартира с най-важните. " Искам, когато излезете от своя дом, без значение дали живеете в центъра или Люлин 6, да видите една ремонтирана, поправена, чиста градска среда ", разясни Бонев. Едно от първите неща, за които при победа кметът ще упорства признатите преди осем месеца стандарти за тротоарите в София да станат наложителни. Планира се и основаване на черен лист на компаниите, които да нямат достъп до публичните поръчки.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР