Преговорите между - и - са политически пазарлък,

...
Преговорите между - и  -  са политически пазарлък,
Коментари Харесай

Антон Кутев: Има милиарди причини в левове, за да има правителство

Преговорите сред - и " - " са политически пазарлък, става дума за битка за постове. Не знам дали има задоволително хора за слагане. Те не знаят кого желаят да назначат, не знаят какво може да свърши. Тези хора ще създадат бели и след това ще се отрекат от тях. Това съобщи някогашният представител на служебните държавни управления Антон Кутев в ефира на Българска национална телевизия. 

Ако битката е да организират правосъдна промяна - това не е правосъдна промяна. Съдебната промяна не работи, тъй като Сарафов чака да бъде назначен за основен прокурор. Той би трябвало да бъде назначен от болшинството в Народно събрание. Как ще тръгне да ги проверява?, попита той. 

На въпрос какво би направил в случай че беше представител на това държавно управление, Кутев отговори: " Ще тичам с 200 ". 

Логиката на това ръководство е, че нещо се заглушава. Смъртта на патриаха за тях се оказа комфортна. Измести за няколко дни тематиката. Но те отново се връщат на терена, в този момент отново се карат как ще разделят министерствата, добави Кутев. 

Не мога да кажа какво договаряят само че съм уверен, че разпределят порциите във властта. Правилно е и двете партии да са във властта, сподели още той. 

Интересът на Политическа партия е да останат на власт. Когато бяха в служебния кабинет президентът управляваше. Политическа партия печелят властта и оттова печелят милиардите. Днес на обяд ще има държавно управление, тъй като имат милиарди аргументи в левове, а може и в евро. 

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР