Преговарящите в Сената на американския Конгрес се съгласиха значително да

...
Преговарящите в Сената на американския Конгрес се съгласиха значително да
Коментари Харесай

В Сената на САЩ има съгласие по незаконната миграция

Преговарящите в Сената на американския Конгрес се съгласиха доста да лимитират противозаконните мигранти, преминаващи през южната граница, заяви CNN, базирайки се на свои източници.

Очаква се съглашението за спомагателни пълномощия на Съединени американски щати да бъде оповестено още през идната седмица. Този ход има за цел да спре вълната от мигранти, която заля страната през последните няколко месеца, разяснява малкия екран.

Отбелязва се, че съглашението ще форсира и процеса на даване на леговище. Случаите ще се вземат решение в границите на шест месеца - при сегашната система, при която това може да отнеме до 10 години.

В обявата с еказва, че детайлите отварят нов прозорец към продължаващите с месеци договаряния и водачите на Сената се надяват, че могат да сключат съглашение за помощ за Украйна, Израел и Тайван на фона на задаващите се вътрешни и интернационалните рецесии.

Очаква се проектът да окаже напън върху републиканците, защото някогашният президент Доналд Тръмп прикани Републиканската партия да отхвърли всичко, което е по-малко от това, което той назовава " съвършения " законопроект. /БГНЕС

Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР