Преглъщах и премълчах много неща. Такова откровение направи Илиана Раева. Много

...
Преглъщах и премълчах много неща. Такова откровение направи Илиана Раева.
Много
Коментари Харесай

Илиана Раева: Преглъщах и премълчах много неща

Преглъщах и премълчах доста неща. Такова признание направи Илиана Раева.

Много обичах да се състезавам, обичах да чувствам пулса на публиката, страстта и душата на публиката. Тя доста осезаемо се усеща от състезателя. Харесваше ми да ги фанатизирам и да ги карам да крещят, да викат, да се вълнуват. Това показа в изявление за “24 часа ” някогашната състезателка по художествена гимнастика и треньор на националния тим Илиана Раева. Тя приказва в подкаста “24 ЧАСА ОТ ЖИВОТА ”.

Едно от “златните девойки ” на Нешка Робева разяснява и работата си с нея.

“Нешка беше извънреден треньор. Благодаря ѝ, за късметлийка се считам, че бях при нея, с цел да реализираме тези огромни резултати. Това ми отвори голям път към действителния свят и един свят към мен и моите благоприятни условия. Към моята персона, към моите разбирания за нещата. Страшно доста получих. Единствено мога да кажа благодаря, благодаря и на спорта, който отвори вълшебните си порти пред мен ”, сподели тя.

По думите ѝ през днешния ден е много по-спокоен човек, който продължава доста мощно да обича живота и да чака провокациите.

“Препусках по пътя си и доста рядко се обръщах настрана. Пропуснах доста, устремена към нещата, които съм желала ”, сподели Раева.

Преглъщах и премълчах доста неща

Вече от позицията на поста, на който се намира, се е налагало да се вслушва, да преглъща, да премълчава, да не споделя истината такава, каквато е. А да споделя това, което биха предпочели да чуят хората – това е доста мъчно за нея, сподели тя.

За сложния път на треньорската работа Илиана описа с трогване.

“Поех художествената гимнастика и споделих, че ще я изкача на най-високия връх. Това беше през 1993 година Събрах треньорите, когато сътворих клуб “Илиана ”, и споделих, че започваме да работим за международни олимпийски трофеи. Не се отхвърлих, до момента в който не ги постигнахме преди 2 година Успехът зарежда, загубата учи и извисява, по тази причина загубите в никакъв случай не са ме прекършвали по този начин, че да се откажа ”, сподели тя.

В живота си Илиана Раева е признателна за доста неща, само че едно от тях е срещата с Наско Сираков, нейният брачен партньор.

“Благодарна съм, че го срещнах. За това, че е до мен и ми е дал толкоз мощни страсти. Всичко съм претърпяла с този човек. Уникални, прелестни и други неприятни неща. В най-трудните моменти сме си помагали един на различен. Всичко, което могат да преживеят двама души, които са обречени да бъдат дружно, ние сме го претърпели. Понякога си мисля какъв би бил животът ми без Наско, и ми е доста мъчно да си го показва. Дава ми странна мощ, убеденост, едно необикновено успокоение, една обич и самочувствие и като експерт, и като жена ”, показа тя.

 

Още вести четете в секция България.

 

 

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР