Прегазихте конституцията, нарушихте куп закони, не уважавате никакви правила, каза

...
Прегазихте конституцията, нарушихте куп закони, не уважавате никакви правила, каза
Коментари Харесай

Нинова: Коалицията на имунитетите постави държавата на трупчета

Прегазихте конституцията, нарушихте куп закони, не почитате никакви правила, сподели тя

" Коалицията на имунитетите сложи страната на трупчета, до момента в който си разпределя порциите от властта. Напълно е пропуснат народът и неговите паники. Всеки ден давате мотив и доказателства, че това не е държавно управление в интерес на България, а е клуб по ползи “. Това съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова.

„ Прегазихте конституцията, нарушихте куп закони, не почитате никакви правила, само че през вчерашния ден се случи нещо невиждано. ГЕРБ- Съюз на демократичните сили и Политическа партия –ДБ сами си блокираха дневния ред в правна комисия. Такова нещо не е имало откогато съществува Народното събрание. При това го направиха, с цел да не изслушат личния си министър на правораздаването какво мисли за правосъдната промяна, без всякаква логичност и правила, че Народно събрание изслушва министри “, съобщи още Нинова.

„ От началото на кабинета нямате нито един признат законопроект с болшинството на ГЕРБ и ПП-ДБ. По всички законопроекти се карате – за КПКОНПИ, за бюджета се карахте три часа между тях. Това значи неустойчивост, неустановеност и липса на вероятност пред България и българските жители, значат плаващи болшинства “, акцентира още тя.
 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР