Предупреждение: Някои от читателите могат да намерят информацията в новината

...
Предупреждение: Някои от читателите могат да намерят информацията в новината
Коментари Харесай

Жена, смятана за мъртва, оживя и прекъсна погребението си ВИДЕО

Предупреждение: Някои от читателите могат да намерят информацията в новината за притеснителна!

Погребение в Перу е било трагично прекратено, откакто се е чуло „ боричкане “ от ковчега, в който се предполагало, че има мъртва жена, написа metro.co.uk



На 26 април в град Ламбайеке фамилията на Роза Изабел Чеспедес Калака се събрало, с цел да отдаде последната си респект към нея. Присъстващите са считали, че Роза е починала в злополука на пътя Чиклайо-Пикси, в която също по този начин умира шурей ѝ, а племенниците на Роза биват съществено ранени.

След трагичната злополука, в която Роза е била участник, тя била оповестена за мъртва. Логично околните на Роза организирали погребението ѝ, нямайки си ни най-малка визия, че тя може да е жива.

По време на погребението, когато роднините ѝ повдигнали ковчега с тялото ѝ, те чули странни звуци, идващи от вътрешната част на ковчега.



Обезпокоени от протичащото се те отворили ковчега и установили, че Роза е жива, само че в следствие от нанесените ѝ контузии, била в много слаба кондиция.

Гробарят Хуан Сегундо Каджо споделя пред локалните медии следното: „ Тя отвори очите си и цялата беше потна. Аз незабавно се насочих към офиса ми и звъннах на полицията “.





Впоследствие шокираните родственици на Роза се втурнали да я водят в болничното заведение, като от бързане не им останало време даже да я извадят от ковчега.

Лекарите в болничното заведение удостоверили, че Роза демонстрира признаци на живот, макар окаяното положение, в което се намирала. Но няколко часа по-късно, положението ѝ се влошило в болничното заведение, и лекарите не съумели да я спасят.

Семейството на Роза, което два пъти се сбогува с нея, било разтърсено от трагичната преживелица и упорствало за отговори от лекарите, виновни за случилото се.



Една от лелите на Роза споделя пред публицистите в Ламбайеке: „ Ние желаеме да знаем за какво племенницата ми е била оповестена за мъртва! “

Семейството на Роза подозира, че тя може да е била в кома откакто претърпява злополуката и считат, че поради това тя била оповестена за мъртва.

Полицията в Перу организира следствие, с цел да откри какво тъкмо се е случило в районната болница „ Ламбайеке “, където Роза е била в началото лекувана.

Превод: GlasNews.bg
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР