Предупреждаваме българите да избягват региона, в който се развиват действията.Оставаме

...
Предупреждаваме българите да избягват региона, в който се развиват действията.Оставаме
Коментари Харесай

МВнР: Избягвайте пътуванията до Русия

Предупреждаваме българите да заобикалят района, в който се развиват дейностите. Оставаме разполагаем и следим обстановката в Русия ежеминутно. Това съобщи вицепремиерът и министър на външните работи Мария Габриел във Велико Търново пред медиите, съобщи Дарик.
Тя добави, че за момента обстановката е част от вътрешните работи на Русия, а решение на президента е дали да свика Консултативен съвет за национална сигурност.

В публично известие на интернет страницата си от Министерство на външните работи предизвестяват българските жители да заобикалят пътувания в Русия, по отношение на информация за военно напрежение в региона на Ростов и риск от вълнения в страната. Ако наличието ви на територията на Руската федерация не е от изключителна значимост, съветваме да преосмислите своите проекти, допълват от Министерство на външните работи.

Президентът на Русия Владимир Путин направиизявление към съветския народ тази заран.То последва дейностите от тази нощ и тази сутринна Евгений Пригожин, ръководителя на съветската частна военна компания " Вагнер ".

Междувременно в съветската столица Москва, в Московска и Воронежска области е въведен режим на контратерористична интервенция, съобщи ТАСС, като се базира известие на съветския Национален комитет за битка с тероризма.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР