Предстоят ремонтни дейности по подмяна на тротоари и настилки в

...
Предстоят ремонтни дейности по подмяна на тротоари и настилки в
Коментари Харесай

Ремонтират тротоари и улици в Кюстендил

Предстоят ремонтни действия по замяна на тротоари и настилки в град Кюстендил.
Пред стадион " Осогово " ще бъде построена налична градска среда,удобна както за преминаващите, по този начин и за посещаващите спортния комплекс.

" От входа за централната естрада до края на Цар Освободител, до улицата Св.Мина, ще бъдат положени плочи,нова настилка до самата сладкарница.А в останалия сектор ще се изкърти бетона и ще се сложи асфалтова настилка и ще бъдат разчертани паркоместата ", съобщи кмета Петър Паунов.
Всеки клуб ще има право на едно паркомясто на ст.Осогово,останалите ще бъдат платени.
Ще бъде ремонтирано и продължението на ул. " Осогово " в посока ПМГ при казармите.Проблемните сектори ще бъдат ремонтирани, които затрудняват придвижването на децата до учебно заведение.
Предстоят поправки и от двете страни на " Колушко дере ", секторите сред " Цар Освободител " и реката, ул. " Сливница ", от двете страни тротоарите ще бъдат оправени и улиците от двете страни.
" Подменя се водопроводната апаратура,за да не копаем повече и се запечатват улиците и се построява десния тротоар в посока реката ", съобщи кмета.
В момента тече проектирането, следва оповестяване на публични поръчки. Както и на сектора от ул. " Демокрация ", от Старата полиция до ул. " Св.Мина ", кръстовището на площад " Димитър Пешев ".За там е планувана цялостна замяна на настилката, замяна на тръбопровод и ул " Гладстон ".Търсили сме най- натоварените сектори, където да хващаме цели прави, да бъдат подменяни и да решим най-малко част от проблемите ", посочи кмета.
Предстои и ремонт на 16 м. на ул. " Бузлуджа ", където е най- тежкия сектор.
" Лошото е, че сме принудени да вършим това единствено с общински пари, уповавам се страната да се включи интензивно, само че дано да имаме първо страна ", сподели още Паунов.

Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР