Предстоящото издание на инициативата на Община Стара Загора и Туристическия

...
Предстоящото издание на инициативата на Община Стара Загора и Туристическия
Коментари Харесай

Много музика и безплатен градски тур този уикенд под липите

Предстоящото издание на самодейността на Община Стара Загора и Туристическия информативен център за уикенд събития тази седмица е наситено с музика, мирис на череши и станалия традиция безвъзмезден градски тур. 

На 17 юни – петък, от 20.30 часа, клуб „ Drums ” ще бъде сцена за концерта на Петко Славов – композитор, басист, публицист.

На 18 юни, от 10.00 часа, пред Туристическия център, ще бъде обещано началото на безплатния градски тур „ Стара Загора – неразказани истории по вършиме улици “. Съботата предлага още емблематичния за село Кирилово Празник на черешата. Ароматният плод ще събере фенове на фолклора, изложбите и веселието в 16.00 часа на центъра на обитаемото място. От 19.00 часа, в залата на Регионална библиотека „ Захарий Княжески “ ще се състои Национален конкурс за млади джаз реализатори, както и концерт на Ансамбъл за ударни принадлежности „ Престо “.

На 18 юни е и забележителният двоен празник на акад. Крум Георгиев. Почетният жител на Стара Загора и доайен на фолклористите отбелязва с концерт своя 90-годишен житейски път и 70 години творчество в Оперния спектакъл от 19.00 часа.

На 19 юни, неделя – пред Туристическия център от 10.00 часа ще стартира обиколката по вършиме улици на Стара Загора с безплатния градски тур, само че единствено в случай че е имало повече от 30 участници в събота.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР