Предстоящите документални сериали на Apple TV+, озаглавени Супермоделите“, предизвикват много

...
Предстоящите документални сериали на Apple TV+, озаглавени Супермоделите“, предизвикват много
Коментари Харесай

Наоми Кембъл, Синди Крауфорд, Линда Еванджелиста и Кристи Търлингтън в Супермоделите

Предстоящите документални сериали на Apple TV+, озаглавени „ Супермоделите “, провокират доста звук и неспокойствие измежду почитателите на стилната промишленост. Шоуто ще се концентрира върху кариерите на емблематичните супермодели от 90-те Наоми Кембъл, Синди Крауфорд, Линда Еванджелиста и Кристи Търлингтън. С извънреден достъп до тези именити фигури документалните серии дават обещание да дават изчерпателен взор върху техния живот, опит и принос към света на модата.

Супермоделите от 90-те изиграха основна роля в оформянето на стилната промишленост и предефинирането на концепцията за хубост. Тяхното влияние се усеща и през днешния ден, защото тяхната безконечна хубост и емблематични изображения не престават да въодушевяват и пленяват публиката.

Пускането на документалната поредност по време на месеца на модата през месец септември способства за вълнението, защото е в сходство с празника на творчеството, стила и нововъведенията в промишлеността. Зрителите могат да чакат завладяващо и носталгично преживяване, до момента в който стават очевидци на историите на красивите икони от 90-те. „ Супермоделите “ би трябвало да бъде наложителен за гледане от стилните запалянковци и всеки, който се интересува от културното влияние на емблематичните модели, техния живот, провокации и кариера.

 
Синди Крауфорд и по какъв начин да носим дънки като супермодел

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР