Предстои ви да ходите на море и искате да се

...
Предстои ви да ходите на море и искате да се
Коментари Харесай

4 – те най-големи заблуди за отслабването, които ще ви смаят

Предстои ви да ходите на море и желаете да се лишите от някой и различен непотребен кг? Разглеждате настоящите диети в интернет и се чудите на коя от тях да се спрете?

Дали обаче сте наясно с това, че отлични резултати се получават само и единствено тогава, когато не сте под въздействието на някоя от заблудите, които занапред ще разкрием пред вас?

Ето ги и 4 – те заблуди, които в действителност ще ви шокират:

• Ако се храня със здравословна храна, обезпечено ще смъква непотребните килограми

Това е голяма илюзия, защото всяка една храна, която се употребява в големи количества, може да се окаже „ нездравословна ”.

Много е значимо да похапвате с мярка, а не да си мислите, че от здравословните храни не се качват килограми и тях можете да ги ядете, до момента в който не ви остане място в стомаха.

• Мазнините са най-опасни. Не би трябвало да ги хапвам!

Напротив, мазнините са извънредно потребни за организма. Ако го лишим от тях, той няма да действа по верен метод. Задължително е да ги включвате в менюто си, само че нашият съвет е да се фокусирате върху ненаситените мастни киселини.

Избягвайте нездравословните мазнини, като маргарин и масло, само че не ги изключвайте напълно от менюто си. За предпочитане е да ограничите приема на тлъстото месо и да похапвате колкото се може повече риба, пилешко месо, говеждо.

Приемът на сьомга, риба звук и скумрия е наложителен, защото в тях се съдържат омега 3 мастни киселини, играещи значима роля за сърдечно-съдовата система.

Ако не сте фенове на рибата, заложете на ленено семе, зехтин, маслини, орехи.

• Ако съм строга към себе си, резултатите ще се феноменални

Поставяйки си невъзможни цели, ние си мислим, че дадена диета не коства. Това е още една илюзия, която ни кара непрекъснато да сменяме режимите и да се изтезаваме прочувствено.
 4 правила за пиянство на вода, с които ще отслабнете! 4 правила за пиянство на вода, с които ще отслабнете!
Не е нужно да търсите някакви вълшебни формули за намаляване – разковничето е пред вас. Вода е най-евтиното и безвредно средство...

Целта на всеки един, който желае да смъкна килограми, не трябва да бъде понижаване на тежестта, а смяна в метода на живот. Единствено тогава е допустимо да се сдобием с мечтаната фигура, без непрестанно да се виним.

• Ако проследявам калориите, всичко ще бъде идеално

Чували ли сте за гликемичен показател. Някои храни се усвояват доста по-бързо от организма и възприятието на апетит се появява напълно скоро, откакто сме ги консумирали.

Други, които са с невисок гликемичен показател, не ни разрешават непрестанно да сме гладни и да мислим за това какво ще изядем.

Съобразявайте се доста с това какво похапвате, а освен да броите калориите!

Още от ПОЛЕЗНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР