Предстои операция на 15-годишното момиче, блъснато от 18-годишна шофьорка в

...
Предстои операция на 15-годишното момиче, блъснато от 18-годишна шофьорка в
Коментари Харесай

Предстои операция на блъснатото 15-годишно момиче в Сопот, започва кампания по кръводаряване

Предстои интервенция на 15-годишното момиче, блъснато от 18-годишна шофьорка в Сопот, само че все още положението й е устойчиво, оповестяват от лечебното заведение. Тя е под непрекъснато лекарско наблюдаване.
Прочетете още
В Карлово и Сопот стартира акция по кръводаряване. В нея към този момент са се отзовали служащи и чиновници от ВМЗ и военнослужещи от 61-ва Стрямска механизирана бригада.

Бащата на момичето сподели, че от болничното заведение съвсем не дават информация за положението на щерка им и прикани страната да направи нужното, с цел да се спрат сходни произшествия.

" Аз знам, че си изпратих детето кукла и я открих като смачкано коте. 15-минути е стояла под колата, до момента в който се откри крик, с цел да се вдигне. Не разполагаме с безусловно никаква информация за положението й. Това, което знаем е, че следва интервенция на бял дроб, има две счупени ребра и натрошен таз. Трябва да се спре това безумство. Сега желаят на 17 година да им дават книжки ", показа бащата за Българска национална телевизия.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР