Предстои най-тежката година и половина. Подготвяме план за следващите месеци,

...
Предстои най-тежката година и половина. Подготвяме план за следващите месеци,
Коментари Харесай

Борисов: Предстои най-тежката 1,5 година, подготвяме план за следващите месеци

Предстои най-тежката година и половина. Подготвяме проект за идващите месеци, тъй като страната би трябвало да бъде готова за справяне с рецесията, в резултат на пандемията.

Това съобщи министър-председателят Бойко Борисов, който в събота зад кормилото на джипа си инспектира построяването на новия сектор от Околовръстния път сред пътен възел " Горубляне " и пътен възел " Младост ". Придружаваше го министърът на стопанската система Лъчезар Борисов, а пътуването им по традиция бе показано онлайн профила на премиера във Facebook.

Премиерът означи, че и икономическите, и финансовите ограничения в поддръжка на бизнеса не престават да работят и особено се спря на положителната работа на медицинските и здравните ни служби.

" Пак продължаваме най-добре в Европа да управляваме пандемията. Без да усещат хората психическо натоварване - всичко работи, няма един бранш, който да не работи сега, за разлика от Европа. И индикаторите са ни отново от най-хубавите ", съобщи министър-председателят. И добави, че продължава спадът на стопанската система в международен мащаб и предстоят най-тежките месеци.

" Така наподобява провалена страна. Искам да ми покажат какво са създали те за 30 години. Оставям на хората да преценят ", разяснява. И означи " армията от валяци, както и че с построяването на трасето хората ще пътуват за 2 минути от " Младост " до автомагистрала " Тракия " без да виждат.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР