Предстои един от най-вълнуващите джага турнири у нас – Sofia

...
Предстои един от най-вълнуващите джага турнири у нас – Sofia
Коментари Харесай

Вълнуващ турнир по джаги в началото на октомври

Предстои един от най-вълнуващите джага шампионати у нас – Sofia Grand Masters 2019. Дванадесетото издание на Мастърс сериите ще се организира от 4 до 6 октомври, проведено от Българската Джаги Федерация (БДФ) и Семеен кодекс “Джагоарс”. Мястото на събитието ще бъде Споретн бар “Академията”.

В рамките на трите дни ще се изиграят всички публични дисциплини и категории – единици, двойки, смесени двойки, както и Classic двойки. Точките, извоювани от Мастърс сериите, ще бъдат годни за ранкинга на българската и на интернационалната джаги федерация.

В надпреварата ще вземат присъединяване представители на всички клубове по джаги в страната, както и десетки състезатели от чужбина – Сърбия, Германия, Австрия, Белгия, Италия, Швейцария, Румъния, Чехия. Мачовете ще се играят на два типа маси – Garlando и Beast на Ullrich Sport.

За присъединяване в надпреварата може да се регистрирате онлайн на: http://register.jagoars.com/node/add/masters-2019 или на мейл [email protected].

Повече информация за Sofia Grand Masters 2019 може да намерите в инфопакета на събитието: https://www.tablesoccer.org/sites/default/files/infopack_eng_sgm2019.pdf.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР