Предстои дебат за вота на недоверие. Ще има и гласуване.

...
Предстои дебат за вота на недоверие. Ще има и гласуване.
Коментари Харесай

"Възраждане" по модела на Путин

" Предстои спор за вота на съмнение. Ще има и гласоподаване. Нека не допуснем тази фашистка сган, тези платени да дойдат пред Народното събрание ", зовеше от парламентарната естрада през предходната седмица ръководителят на " Възраждане " Костадин Костадинов. Този вторник обаче нацистите освен че бяха позволени, ами ги докара самата " Възраждане ". В редиците й на митинга против държавното управление на Кирил Петков част от участниците не криеха свастиките на персоналната преторианска армия на Хитлер - SS, татуирани по вратовете им.

В разминаването сред думи и действителност при Костадинов няма изненада. " Възраждане " е искрено проруска партия, а водачът й, прочут като Костя Копейкин, намерено пази тези на Москва, прикрити зад българския народен интерес и ала-бала национализъм, a съветски флагове са постоянно наличие на техните митинги. Риториката с фашизма на Костадинов от тези дни също е следващо доказателство, че курсът и държанието му нямат разминаване с съветския модел. Владимир Путин дефинира Украйна и неуместните му като фашисти, които би трябвало да бъдат спрени и унищожени. Докато фрагменти със арестувани съветски бойци в Украйна постоянно демонстрират татуирани нацистки свастики по телата им.

Не е и загадка, че в Русия има не едно или две съществени фашистки сборища, посещавани в предишното и от представители на партии, чието място сега е заето от " Възраждане ". Антифашистките апели на Копейкин може и да минават измежду феновете му, само че към този момент надали пред необятната аудитория. Покрай всичко това не е зле смяната в бъдеще да насочи малко повече внимание и спор за свастиките по телата, които се разхождат свободно из страната и висят по стените. Които другояче са оповестени за противозаконни.
Свързани публикации Новият Сидеров и старите трудови лагери 12 май 2022, 09:02 " Възраждане " връща популистките фойерверки в Народното събрание 19 ноември 2021, 09:02 Вижте още публикации Етикети Персонализация
Ако обявата Ви е харесала, можете да последвате тематиката или създателя. Статиите можете да откриете в секцията Моите публикации
Автор капитал
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР