Предстои да бъдат осигурени строителни материали за възстановяванетоСлужебният премиер Гълъб

...
Предстои да бъдат осигурени строителни материали за възстановяванетоСлужебният премиер Гълъб
Коментари Харесай

Гълъб Донев с важни новини за помощите за пострадалите от наводнението

Предстои да бъдат обезпечени строителни материали за възобновяване
Служебният министър председател Гълъб Донев означи, че най-хубавата вест от последното наводняване е, че няма тежко потърпевши и починали от това злополучие.

Той не отхвърли, че има доста вреди и в този ред на мисли уточни, че поставят големи старания и са впрегнати доста средства за възобновяване на инфраструктурата и домовете на потърпевшите хора.



Това стана ясно от думите му от потърпевшото от поройните дъждове с. Каравелово, където Гълъб Донев бе на посещаване.

Служебният министър председател разкри, че са отпуснати средства и следва да бъдат обезпечени строителни материали за възобновяване. Освен това ще бъдат отпуснати средства, с които да бъде подкрепено всяко едно домакинство, потърпевшо от наводненията.
На хората, чиито домове са разрушени ще бъдат предоставени краткотрайни жилища, уточни още той.

Гълъб Донев съобщи, че потърпевшите би трябвало да подадат заявление за приемане на еднократна помощ за неотложни потребности. Той не подцени и обстоятелството, че първият образователен ден е близо и добави, че всички родители ще получат помощ. Служебният министър председател бе безапелационен, че няма да остане нито един обиден от наводнението човек, който да не бъде подкрепят.

В умозаключение той уточни, че занапред ще се обясняват аргументите, довели до бедствието, само че напомни, че сме безсилни да се борим против природата. Утре ще бъдат отпуснати храна и вода от държавния запас за еднократно подкрепяне на нуждаещите се.
Източник: blitz.bg
Източник: svobodnoslovo.eu

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР