Представителят на Запорожка област и ръководител на движението Ние сме

...
Представителят на Запорожка област и ръководител на движението Ние сме
Коментари Харесай

Опитаха се да отровят с торта 77 руски летци

Представителят на Запорожка област и началник на придвижването „ Ние сме дружно с Русия “ Владимир Рогов съобщи, че диверсанти от Главното разследващо ръководство на Украйна са се пробвали да отровят съветски водачи.

77 ученици на Армавирското ВАУ едвам не пострадаха от дейностите на сътрудниците на ГУР по време на честването на 20-годишнината от завършването на летателното учебно заведение, уточни Рогов в Telegram. Според него в тортата и алкохола, които са доставени за празника, е имало отрова.

" Ние обаче нямахме време да пробваме продуктите, защото един от чиновниците реши да ревизира куриера, доставил поръчката. Оказа се, че незабавно след доставката той е липсващ от Армавир. След това си купил самолетен билет. В резултат на това разносвачът е арестуван - той се оказва родом от Мелитопол. "

Куриерът признал, че знае за отровата в продуктите, а също по този начин, че изпълнявал задача от Главното разследващо ръководство на Украйна.

„ По чиста случайност и с помощта на съзнанието на чиновниците, които оставиха настрани анонимната торта и алкохола.  Би било злополука. 77 посетители [можеха да бъдат съдбовно отровени]. Всички са живи “, оповестява телеграм каналът Flightbomber.

Други детайлности не са конкретизирани.

В момента се търсят и други диверсанти, забъркани в опита за отравяне на съветски водачи.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР