Представителството на Европейската комисия в България започва мащабна кампания за

...
Представителството на Европейската комисия в България започва мащабна кампания за
Коментари Харесай

Представителството на ЕК у нас стартира кампания в подкрепа на ваксинирането

Представителството на Европейската комисия в България стартира огромна акция за поощряване на имунизирането против Covid-19 „ България се имунизира – информирай се, ваксинирай се, прегърни живота! “. БНР е медиен сътрудник на самодейността.

Целта е с позитивни послания да се насърчи и осведоми онази част от българските жители, които към момента имат съмнения по отношение на имунизирането, се споделя в известие на представителството на Европейска комисия..

„ Сега, когато наличността на безвредни и ефикасни ваксини в Европейски Съюз е обезпечена, би трябвало да използваме момента оптимално бързо да реализираме имунизиране на най-малко 70% от възрастното население “, съобщи Цветан Кюланов и. д. началник на представителството на Еврокомисията в България.

„ Поставянето на ваксина е персонално и непринудено решение. Всеки от нас постоянно се поддава на страсти и точно поради това насочваме прочувствено обръщение към хората – да послушат сърцето си, само че и да потърсят достоверна информация “, добави той.

В рамките на акцията ще се излъчват, послания за радиослушателите и други образни информационни материали, с помощта на които се надяваме да ангажираме българите да научат повече за имунизациите от лекарите и от медицинските специалисти.

Масовото разпространение на дезинформация за ковид и имунизациите постоянно води до съмнения и комплициране. Ето за какво е значимо българите да се осведомят за своето здраве единствено от авторитетни източници. 

Затова Представителството на Европейската комисия в България събира на главните обстоятелства по отношение на имунизирането против Covid-19.

Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР