Представителите на така наречените елити“ на Руската федерация се страхуват

...
Представителите на така наречените елити“ на Руската федерация се страхуват
Коментари Харесай

Страх и паника сред русия елит, наближава краят на режима на Путин

Представителите на по този начин наречените „ елити “ на Руската федерация се опасяват за бъдещето си. В тази връзка те се пробват да открият контакти с Украйна и други страни, с цел да получат гаранции за сигурност след провалянето на Русия, съобщи организация УНИАН.

„ Те търсят излаз, несъмнено. И освен с Украйна. Географията, в която те се пробват да получат гаранции за персонална сигурност за себе си, за своето положение, за своите фамилии, е много необятна “, сподели Андрий Юсов, представител за Главно разследващо ръководство на Министерството на защитата на Украйна.

Според него по този метод руснаците се пробват да избегнат отговорност в бъдеще. Руският хайлайф е все по-убеден, че Русия ще загуби тази война, а това ще значи изрично и завършек на режима на Путин. Все повече руснаци по високите етажи се пробват да се „ изтеглят “, а този развой занапред ще набира скорост.

В същото време разузнаването на Украйна означи, че руснаците ще търсят по-активно контакти, когато въоръжените сили на Украйна реализиран нови триумфи на фронта.

„ Украйна, несъмнено, употребява всевъзможни принадлежности, най-креативните подходи, с цел да форсира освобождението на нашите територии, изправяйки държавата-агресор пред правораздаването... Осъществяват се доста контакти и интервенции, за които в този момент не можем да приказваме. Но след успеха, повярвайте ми, ще има доста забавни неща “, заключи Юсов.

Първоначално руснаците бяха уверени, че тяхната войска може да превземе Киев за три дни. След поредност от неуспехи на съветската войска стана ясно, че войната в Украйна няма да завърши бързо и възможностите на Москва за победа изчезват. На 14 април 2023 година Андрей Юсов сподели, че по-голямата част от съветския хайлайф схваща, че Русия не може да завоюва войната против Украйна.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР