Представителите на различните зодиакални знаци усещат влюбването по различен начин.

...
Представителите на различните зодиакални знаци усещат влюбването по различен начин.
Коментари Харесай

Как се влюбват различните зодии?

Представителите на другите зодиакални знаци усещат влюбването по друг метод. Вижте метода, по който вашата зодия усеща пеперудите в стомаха:

Овен

За Овена любовта е като горски пожар . Ако този зодиакален знак е подготвен на авантюристичен подвизи в името на обекта на възприятията си, значи желанието му за същински взаимоотношения е налице.

Телец

За Телеца любовта е тест за инспекция на възприятията . Те имат потребност от време, с цел да потвърдят пред себе си увлечението си по новия човек в живота им. Предпазливи са, само че са способни на взаимни отстъпки в името на това връзката да потръгне без спънки.

Близнаци

Близнаците са общителни и гъвкави във взаимоотношенията си . Влюбването в представител на тази зодия ще е съпроводено с изненади и безредици и едно е ясно - в никакъв случай няма да се чувствате отегчени.
 влюбване ThinkStock/Getty Images
Рак

Ракът е надълбоко обвързван с дома и фамилния уют - по тази причина той ще ви подари с топлината , която постоянно ви е липсвала в любовните страсти. Отдаден, грижлив и безрезервен - такива са Раците във взаимоотношенията си с индивида, завладял сърцето им.

Лъв

За Лъвовете важи единствено едно предписание, обвързвано с любовта - тя е всепоглъщаща. За тази зодия е особено, че обича да е център на вниманието, само че щом става дума за любов, нещата стоят по следния метод: Лъвът е изцяло обхванат от еуфорията си по своята тръпка. Той мисли непрекъснато за нея, даже когато не са дружно.
 влюбване ThinkStock/Getty Images
Дева

Ако има зодия, за която сравнението за пърхащите в стомаха пеперуди да е най-вярно, то това са Девите. Във влюбването те са плахи, само че възприятията им са повече от откровени и отдадени . Трудно се вземат решение на първа крачка, само че любовта им е устойчива във времето.

Везни

При Везните влюбването се отразява разконцентриращо. Те са умели балансьори сред хубостта, хармонията и добротата и потънат ли в възприятията си, като че ли са " отвън редовност ". Любовта при тях се характеризира с благи дребни нежни жестове, несъмнено, премислени съвършено авансово.

Скорпион

Скорпионите са първенци в любовта , която не познава граници и разрушава стени. Имат ли усеща, те са смели, всеотдайни, а страстите им са доста дълбоки. Дори е допустимо на моменти да демонстрират собственическо превъзходство над обичаните си хора.

Стрелец

Стрелците са буйни , оптимистични и въодушевени в любовта . Когато са влюбени и възприятията им са споделени, те са щастливи и това ги въодушевява да вървят напред. Тази зодия е най-продуктивна, целеустремена и стимулирана точно когато е сполучлива на любовния фронт.

Козирог

Козирозите са твърди и виновни в любовните си взаимоотношения. Те влагат цялата си мощна и сила за това връзката им да върви добре. Обичат с концепцията, че ще бъде вечно. Няма да е неистина, в случай че кажем, че за тях любовта е една безкрайна задача, която се стараят да извършват точно и сполучливо.



Водолей


Водолеите желаят да спасят света, а от време на време в желанието си да бъдат потребни, не помнят за личните си усеща. Обикновено представителите на тази зодия се влюбват, когато минимум чакат. В любовта са гъвкави и изцяло замаяни от новите си чувства. За тях връзката е като нов чужд танц, който учат дружно с половинката си.

Риби

Рибите са безнадеждно предани в любовта. Когато са влюбени, са безпределно отдадени на обичания си, постоянно мислят повече за него в сравнение с за себе си. Големи мечтатели са, само че също така за изобретателни що се отнася до това да зарадват половинката си ненадейно.

И още:
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР