Представители на страните от ЕС одобриха седмия пакет от санкции

...
Представители на страните от ЕС одобриха седмия пакет от санкции
Коментари Харесай

Силен сигнал за Москва: ЕС утвърди седми пакет санкции срещу Русия

Представители на страните от Европейски Съюз утвърдиха седмия пакет от наказания против Русия, заяви ръководителят на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен.

" Страните-участнички реализираха съглашение за засилени и разширени наказания на Европейски Съюз против Кремъл. Приветствам това ", съобщи чиновничката.

" Това изпраща мощен сигнал към Москва: ще оказваме мощен напън толкоз дълго, колкото е належащо ", цитира РИА Новости изказването на ръководителя на Европейска комисия.

Ден преди този момент непрекъснатите представители на страните от Европейски Съюз утвърдиха седмия пакет от наказания против Русия, който, наред с други неща, включваше възбрана за злато, нови ограничения за надзор на износа, заледяване на активите на Сбербанк, както и 50 нови физически и юридически лица.

Срещу Руската федерация бяха наложени няколко пакета наказания поради обстановката в Украйна. Президентът Владимир Путин съобщи, че политиката за въздържане и намаляване на Русия е дълготрайна тактика за Запада и глобите са нанесли сериозен удар на цялата международна стопанска система.

Според него главната цел на Съединени американски щати и Европа е да влошат живота на милиони хора. Той добави, че актуалните събития слагат линия под световното владичество на Запада както в политиката, по този начин и в стопанската система.

Превод: СМ

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в уеб страницата www.pogled.info. Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР