Представители на Столична община в присъствието на кмета Йорданка Фандъкова

...
Представители на Столична община в присъствието на кмета Йорданка Фандъкова
Коментари Харесай

Градският транспорт на София се уреди с нови модерни електробуси

Представители на Столична община в наличието на кмета Йорданка Фандъкова демонстрираха пред публицисти новите електробуси на акумулатори за потребностите на градския превоз в София, съобщи кореспондент на от мястото на събитието.

Фандъкова изясни, че още преди години е било взето решението за стартирането на огромна стратегия за модернизирането на градския превоз на столицата. Добави, че още в понеделник потеглят 12 от новите електробуси, които са общо 22. Останалите ще се включат в транспортната мрежа на града доникъде на април.



Електробусите са закупени по Оперативна стратегия " Околна среда ". Автобусите са нови, съвременни, с доста екстри, налични са за хора с увреждания и майки с колички, разполагат и с видеонаблюдение. Целта е да заменят старите дизелови рейсове, тъй че се надявам хората да бъдат удовлетворени от тази смяна, разяснява пред медиите Йорданка Фандъкова.

Оповести също по този начин, че следва промяна и на старите дизелови рейсове по линиите 82 и 101.



По тематиката с бомбените закани в столични учебни заведения Фандъкова показа, че всичко това е извънредно притеснително както за учебните заведения, по този начин и за детските градини и университетите. По отношение на изборите в неделя столичният градоначалник изрази мнение, че Министерство на вътрешните работи ще се оправи и надали бомбените закани ще осуетят изборния развой.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР