Представители на парламентарната група на Продължаваме промяната - Демократична България“

...
Представители на парламентарната група на Продължаваме промяната - Демократична България“
Коментари Харесай

ПП-ДБ не дойдоха на срещата с Габриел. Атанасова: Коалицията Има как се превърна в Няма пък

Представители на парламентарната група на „ Продължаваме промяната - Демократична България “ (ПП-ДБ) не пристигнаха на срещата с претендента за министър председател на ГЕРБ-СДС Мария Габриел. Поканата беше за 10:00 часа в зала „ Запад “ на Народното събрание. Причината: задължения на Кирил Петков и Асен Василев. 

Днес кандидат-премиерът на ГЕРБ Мария Габриел би трябвало да беседва с всички политически сили без " Възраждане ", защото партията не утвърди кандидатурата ѝ. 

Първата на среща трябваше да е с ПП-ДБ, само че тази заран Николай Денков заяви, че представители на обединението няма да участват заради отсъствието на Петков и Василев, които са на среща в Прага. Според Денков, в случай че ги няма главните водачи, срещата би била проформа. По думите му, ПП-ДБ молят срещата да се организира в петък.

Въпреки това, тъкмо в 10.00 часа представители на ГЕРБ-СДС, в лицето на ръководителят на ПГ на ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова, заместник-председателят на групата Румен Христов, Деница Сачева, Томислав Дончев, Теменужка Петкова и Делян Добрев, влязоха в залата.

" Демонстрацията на несериозно и неуважително отношение на обединението, която от " Има по какъв начин " се трансформира в " Няма пък ", е демонстрирана пред вас ", разяснява ръководителят на ПГ на ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова, откакто представителите на ГЕРБ-СДС изчакаха известно време.

Следващите срещи през днешния ден на Мария Габриел са с Движение за права и свободи, " Българска социалистическа партия за България " и " ИТН ".
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР