Представители на Националната гражданска инициатива За истинска детска болница внесоха

...
Представители на Националната гражданска инициатива За истинска детска болница внесоха
Коментари Харесай

Петиция За истинска детска болница е внесена в президентството

Представители на Националната гражданска самодейност " За същинска детска болница " внесоха в администрацията на президента нова петиция.

В нея още веднъж се упорства да бъде преустановен договорът за реорганизация на остарелия градеж в двора на " Александровска болница " и да стартира още веднъж процесът за основаване на нова, съвременна детска болница, отговаряща на всички модерни потребности и условия.

Петицията е подписана от над 57 000 жители в границите на 10 дни. Тя ще бъде импортирана и в Министерския съвет и в Министерството на здравеопазването, само че ще остане отворена за подписи.

" За една година нищо не се е случило по проблема Национална детска болница. Няма искане за срутване на постройката, няма и позволение за градеж “, сподели лекар Таня Андреева - педиатър и детски ревматолог.

„ Мисля, че тези подписи са изцяло задоволителни, с цел да покажат ясната воля на българското общество, че нещата би трябвало да се случват по верния метод, а не да облагодетелстваме едни компании и персонални ползи за сметка на здравето на децата ни... Искаме и редом с процеса по създаване на детската болница да върви и образование на фрагментите “, добави доктор Андреева.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР