Представители на Демократична България внесоха 5400 подписа за участие в

...
Представители на Демократична България внесоха 5400 подписа за участие в
Коментари Харесай

Демократична България се регистрира за местния вот

Представители на Демократична България внесоха 5400 подписа за присъединяване в локалните избори през октомври. Това са вторите избори, на които обединяването взе участие.

Съпредседателят на Демократична България Христо Иванов съобщи, че упованията им са да покажат спомагателна консолидация на поддръжката за придвижването като действителна опция на управническия модел в страната.

„ Защото явно и изключително в София е, че нито Фандъкова може да бъде опция на Мая Манолова, нито Мая Манолова може да бъде опция на Фандъкова. Трябва трета действителна достоверна опция и ние я даваме с арх. Борислав Игнатов, приказвам за софийската конкуренция “, уточни Христо Иванов.

От 2 септември Централната изборна комисия стартира да приема документи за присъединяване в идните наесен избори за общински съветници и кметове. Желаещите да се включат в локалния избор на 27 октомври партии и обединения могат да се записват всеки ден от 09.00 до 17.00 часа в постройката на Народното събрание (пл. „ Княз Александър I”), а крайният период за това е 11 септември.

ЦИК към този момент назначи всичките 265 общински изборни комисии. Организацията и провеждането на изборите ще коства общо 70,7 млн. лв..
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР