Председателят на Столичния общински съвет Георги Георгиев говори ексклузивно за

...
Председателят на Столичния общински съвет Георги Георгиев говори ексклузивно за
Коментари Харесай

Силен човек във властта каза цялата истина за новия стадион на ЦСКА

Председателят на Столичния общински съвет Георги Георгиев приказва извънредно за реконструкцията на стадион „ Българска войска “ в Борисовата градина.

„ Финалната крачка от наша страна беше направена през вчерашния ден. Ние от ГЕРБ оказваме помощ, казано на футболен език - вдигнахме воле към страната и в този момент топката е напълно в нея. Или по-точно в Националния институт за недвижимо културно завещание, както и в Дирекцията на околната среда и водите “, разяснява Георгиев.

„ За нас, като Градска администрация, за групата на ГЕРБ, това е значим план. Благодарение на нашето болшинство, ние от ГЕРБ, както и на представителите на Българска социалистическа партия и Патриоти за София, успяхме да подкрепим плана за стадиона, който чакат милиони армейци от цялата страна. За нас е значимо да има съвременни спортни уреди за децата, за юношите и футболистите, които ще носят алената фланелка на прелестния нов стадион.

Сърца червени, сърца милиони, Общинският съвет, даже и левскарите като мен в него, помогнаха на ЦСКА. Ние от ГЕРБ го направихме, тъй като над всички стои спортът.

Иначе съм засегнат от държанието на „ Демократична България “. Те не поддържаха плана и спекулираха с световното стопляне.

Но все пак ние постигнахме огромна победа преди лятната почивка. Сигурен съм, че ЦСКА ще има съвременен стадион, в който неговите притежатели и страната са вложили милиони левове “, приключи Георгиев.

Инфо: blitz.bg

 

Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР