Председателят на Столичния общински съвет Елен Герджиков от ГЕРБ обвини

...
Председателят на Столичния общински съвет Елен Герджиков от ГЕРБ обвини
Коментари Харесай

Борис Бонев трябва да стане зам.-председател на СОС, настоява Елен Герджиков

Председателят на Столичния общински съвет Елен Герджиков от ГЕРБ упрекна общинарите от "Демократична България ", че се пробват да подреден конспирация на самостоятелния общински консултант Борис Бонев по отношение на избора на управление на съвета. Според Герджиков сходно държание е неточно и незаслужено.

За следващ път през днешния ден самостоятелният Борис Бонев отхвърли да заяви по какъв начин е дал своя вот за избора на Герджиков на поста ръководител на СОС. Той настоя да получи зам.-председателско място в Столичния общински съвет.

Герджиков счита, че в случай че Бонев е подкрепил избора му, "това значи, че той е отказал да влезе в политическото факсимиле ". Той уточни пред Българска национална телевизия, че сегашният устав не разрешава да му бъде обещано зам.-председателско място, само че е основана работна група за изработката на нов устав, който ще позволява такава опция.

"Г-н Бонев би трябвало да стане зам.-председател по простата причина, че в тази обстановка хората, които са дали своят вот за него, би трябвало да получат съответно на броя си посланичество ", изясни той.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР