Председателят на СОС Георги Георгиев определи свалянето на украинското знаме

...
Председателят на СОС Георги Георгиев определи свалянето на украинското знаме
Коментари Харесай

Председателят на СОС за сваленото украинско знаме: Това е трагикомедия „Трима депутати и една вишка“


Председателят на СОС Георги Георгиев дефинира свалянето на украинското знаме от фасадата на Столичния общински съвет от партия „ Възраждане “ като трагикомедия, която можем да назовем „ Трима депутати и една вишка “.

Припомняме, че слагането на украинския байрак беше гласувано от Столичния общински съвет на 21 април. Часове, откакто то бе свалено от фасадата, знамето на Украйна бе върнато на остарялото му място, а по случая е формирана кореспонденция в 5-то РПУ.
Снимка: bTV

„ Ако не беше толкоз тъжно това, което се случва, щеше да е повече смешно. Тъй като защитата се е опитал да си свърши работата, до момента в който е снемал самоличността на един от депутатите, който му е обяснил, че е народен представител, има имунитет и служителят на реда не би трябвало да му пречи, в това време са свалило знамето. Говорим за хулиганско държание на народни представители, явно търсейки известност, която, за жалост, и получиха, са подготвяли тази провокация “, добави Георги Георгиев.

Според него не става въпрос просто за събаряне на знаме, което е сложено с решение на СОС в израз с знак на взаимност с украинския народ, а за посягане върху обществена институция от хора, които „ получават немалки заплати, с цел да коват закони, а те се занимават с такива нелепости. “

Какво ще се случи в София след спрените доставки на газ ще спре ли топлата вода , ще има ли задоволително градски превоз ?

„ По предписание на кмета на София Йорданка Фандъкова е създадем спешен проект, който отразява наличностите и планува съответни стъпки. Проведохме изключително съвещание на СОС, на което изслушахме управлението на „ Топлофикация “. Ако са правилни уверенията от страната, че до края на май ще има доставки на нужните количества. От 1 юни обаче стои отвореният въпрос “, съобщи ръководителят на СОС.

Георгиев добави, че чакат и изискват ясни и безапелационни ограничения, написани от страната.

„ Има заплаха градският превоз да се разреди. Осигурени са доставки от доставчика (б.р. на газ) от общинското транспортно сдружение до края на май. Рискът е на половина да намалеят рейсовете “, добави той.

Вижте повече във видеото .

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР