Председателят на парламентарната социална комисия Хасан Адемов (ДПС) заяви пред

...
Председателят на парламентарната социална комисия Хасан Адемов (ДПС) заяви пред
Коментари Харесай

Оставката на Бисер Петков е опит за отпушване на напрежението, смята Хасан Адемов

Председателят на парламентарната обществена комисия Хасан Адемов (ДПС) съобщи пред Българска национална телевизия, че е сюрпризиран от оставката на министъра на труда и обществената политика Бисер Петков. Той посочи, че двамата са били през вчерашния ден на разискванията за бюджета на страната за идната година и е нямало никакви индикации за напрежение.

По-рано през днешния ден министър председателят Бойко Борисов за повторно за по-малко от година изиска и одобри оставката на Петков. В известие на държавната пресслужба се показва, че " решението на премиера е въз основа на насъбрани във времето учредения. Министър-председателят Борисов смята, че темповете, с които Министерството на труда и обществената политика работи, не дават отговор на обществено-политическите упования ".

" Очевидно е, че става въпрос за опит за отпушването на напрежението. Има проблеми с болничните, с втория пенсионен фонд, с минималната работна заплата, само че това са си проблеми, които постоянно пораждат по време на гледането на бюджета. За мен те не са съображение да се желае оставка ", добави Адемов.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР