Председателят на парламентарната комисия по здравеопазване проф.Костадин Ангелов подкрепи кандидата

...
Председателят на парламентарната комисия по здравеопазване проф.Костадин Ангелов подкрепи кандидата
Коментари Харесай

Проф. Костадин Ангелов подкрепя Стефан Радев за трети мандат

Председателят на парламентарната комисия по опазване на здравето проф.Костадин Ангелов поддържа претендента за кмет на Сливен Стефан Радев и мублагодари за неуморната работа в интерес на града. „ Поздравявам СтефанРадев за напъните, които постави за модернизирането и финансовотостабилизиране на Сливен. Това подсигурява едно положително бъдеще на общината, което ще разреши на хората, които живеят тук да се усещат спокойни и задоволени “, съобщи проф. Ангелов. Той поздрави и екипа на СтефанРадев, който работи по европроектите. „ Не всички общини в странатауспяват да работят по планове с европейски средства. В Сливен това сеслучва доста сполучливо. За да се създаде сполучлив европейски план енеобходим мотор като Стефан Радев, който да движи работата на екипа си “,каза още професорът.
Проф. Костадин Ангелов през днешния ден е в Сливен, с цел да прегледа новото Спешноотделение към МБАЛ „ Хаджи Димитър “, което ще бъде публично откритосъвсем скоро. Председателят на комисията по опазване на здравето в Народно събрание поздрави и шефа на лечебното заведение доктор Пенко Пенков за напъните, коитополага във връзка с запазване здравето на хората в община Сливен,особено в битката с Ковид-19. Според проф. Ангелов новото спешноотделение дава отговор на всички европейски стандарти, с цел да работятлекарите умерено и да избавят човешки животи.
От своя страна доктор Пенков също благодари на Стефан Радев, че като кмет на Община Сливен е съдействал за градежа на новото Спешно поделение.
По време на срещата с лекарите, медицинския и спомагателен личен състав вболницата, претендентът за кмет на ГЕРБ Стефан Радев направи краткаретроспекция на свършеното през първите два мандата – финансовастабилност на Общината, инфраструктурните планове, които усъвършенстват придвижването в града, напредъка по построяването на икономическа зона иблагоустрояването на огромните квартали в града. Радев запознаприсъстващите и с Програмата за ръководство за идващия мандат иприоритетите, заложени в нея – икономическо развиване, продължение на подобренията в градската среда, вложенията в детското опазване на здравето и други. Той дава отговор и на въпроси, сложени от чиновниците на болничното заведение.
За Стефан Радев и мощната листа на ГЕРБ Сливен можете да гласувате сномер 7 в бюлетината.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР