Председателят на парламентарната група на Продължаваме Промяната Андрей Гюров изключи

...
Председателят на парламентарната група на Продължаваме Промяната Андрей Гюров изключи
Коментари Харесай

Андрей Гюров: Ние не предлагаме постове, а кауза

Председателят на парламентарната група на " Продължаваме Промяната " Андрей Гюров изключи коалиция с ГЕРБ, до момента в който отпред на някогашните ръководещи стои Бойко Борисов. Това съобщи депутатът в студиото на Нова телевизия.

В тази връзка той съобщи, че " Продължаваме Промяната " биха могли да си партнират в доста връзки с всички в Народното събрание, които слагат своите правила над лоялността към своите водачи .

" Затова и Кирил Петков означи, че в случай че не бъде подкрепено държавното управление на вота в сряда, ние ще стартираме нова процедура на диалози с всички депутати в Народното събрание, без значение от коя парламентарна група са и за които приоритет са тематиките, за които приказваме - изваждане на България от рецесията, отбягване от политическа рецесия и серия от избори, главните цели на евроатлантическата ориентировка, разширение на Европейски Съюз в посока Западни Балкани и допустимо най-бързо приемане на еврото ", добави той.

Той акцентира, че казусът за вероятно съдействие с ГЕРБ е разминаването сред думи и дейности при някогашните ръководещи .

Според него от партията ще създадат " всичко допустимо, с цел да се избегне една нова серия от избори в тази сериозна за страната обстановка ". Политическа партия чака, че в Народното събрание " има задоволително хора с неподкупна съвест, които ще застанат зад правилата на това реформаторско ръководство, което е решило да постави България на нов път на развиване ", съобщи Гюров.

Той сподели, че даже във " Възраждане " или ГЕРБ има негови сътрудници, които ще слагат националните ползи над тясно партийните при гласуването на вота на съмнение.

Андрей Гюров изрично отхвърли, че неговата партия " пазарувала депутати ". Той сподели, че не са предложили постове на народни представители, които поддържат държавното управление, а са предложили " кауза-да бъдат част от екипа, който ще промени България. "
 Кирил Петков даде обещание: Следвам волята на Народното събрание за РСМ
Кирил Петков даде обещание: Следвам волята на Народното събрание за РСМ

Сега е историческият късмет на президента да върне това, което народът му даде
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР