Председателят на парламентарната група на Продължаваме промяната Андрей Гюров е

...
Председателят на парламентарната група на Продължаваме промяната Андрей Гюров е
Коментари Харесай

Гюров за вота на недоверие: Безотговорно е създаването на политическа несигурност точно в този момент

Председателят на парламентарната група на " Продължаваме промяната " Андрей Гюров е убеден, че след вчерашната поръчка на ГЕРБ за избор на съмнение, държавното управление ще съумеете да откри нужната поддръжка.

" Да. Мислим, че имаме ясните поръчки кои са значимите неща, които би трябвало да се случат оттук насетне в ръководството. Според мен е много безконтролно основаването на една политическа неустановеност тъкмо в този миг, в който и пенсионерите и младите фамилии, и бизнесът чакат помощи във време на ценова рецесия. Освен това имаме Плана за възобновяване и резистентност, който извънредно зависи от това Народно събрание идващите месеци да работи доста дейно и интензивно. Мисля, че в Народното събрание има задоволително хора, които могат да слагат ползите на страната над своите персонални ползи, тъй че в последна сметка да продължим да работим ", сподели той пред Българска национална телевизия.

Гюров съобщи, че тематиката за РСМ не е на дневен ред. Заяви, че това, което министър председателят Кирл Петков дружно с Олаф Шолц са споделили е, че на този стадий упованията на България е РСМ да извърши своите поръчки. Ако има смяна в позицията, тя ще мине в Народно събрание.

За бюджета Гюров сподели, че има необятно схващане и в опозицията и измежду ръководещите, че би трябвало да се откри обща позиция, която да разреши приемането на бюджета.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР