Председателят на парламентарната група на Има такъв народ“ Тошко Йорданов

...
Председателят на парламентарната група на Има такъв народ“ Тошко Йорданов
Коментари Харесай

Тошко Йорданов предизвика шефа на НС, изпроси си наказание

Председателят на парламентарната група на „ ИТН “ Тошко Йорданов безусловно провокира шефа на Народното събрание Никола Минчев да му наложи наказване, написа Блиц. Повод за глобата станаха мнения към други партии от трибуната. Първо Йорданов съобщи, че изявление от представител на „ Възраждане “ е неуместно, а по-късно съобщи, че счита ГЕРБ за „ мафиотска организация “.

След тези думи Никола Минчев съобщи, че му прави последно предизвестие. Тошко Йорданов обаче безусловно прикани да бъде осъден. От парламентарната банка той разяснява, че е вложил предумисъл в изявленията си.

Тома Биков от ГЕРБ назова обидата на партията от това, че я назовават „ мафия “ и попита за какво желаят тяхната поддръжка в този случай. Или ни смятате за партия, или за мафия. Като ни смятате за мафия, за какво желаете да водите разговор с мафията? “

Биков съобщи, че към този момент са привикнали с обидите, само че упорстват ръководещото болшинство да им разреши от време – на време да му оказват помощ да се разграничава от изявления на вътрешния министър Бойко Рашков, той продължава да ни назовава по този начин “, разясни Биков.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР