Председателят на парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов заяви, че

...
Председателят на парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов заяви, че
Коментари Харесай

Цветанов: Правителството полага максимални усилия за по-достойни пенсии

Председателят на парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов съобщи, че държавното управление поставя оптимални старания българските пенсионери да получават по-достойни пенсии. Другата тематика, която разяснява във връзка пленума на социалистите - че Българска социалистическа партия на партийно равнище си фалшифицират изборите, а приказват за такава заплаха на национално равнище.

 © БГНЕС
От ГЕРБ обявиха, че за осем години в ръководството постоянно са имали ангажимент да дават два пъти годишно добавки за най-ниските пенсии. Това правело по 100 млн. лева на година, а за 8 - 800 млн. лева
Цветан Цветанов - ръководител на ПГ на ГЕРБ:Точно по тази причина поставяме старания, както приходните организации да си свършат работата, да имаме и по-голяма успеваемост и против контрабандата.
Цветан Цветанов отговори и на апела на левицата медиите да участват на утрешната среща сред ГЕРБ и " Воля ",за да има бистрота.
Цветан Цветанов - ръководител на ПГ на ГЕРБ: Всички сте очевидци по какъв начин през последните няколко седмици се приказва за подправяне на идните избори, че би трябвало да бъде определена новата ЦИК. Ние се съобразихме и го направихме.
В отговор на въпрос Цветан Цветанов разясни още по какъв начин се е сдобил предходната година с апартамент в София, за който се твърди, че купил на цена под пазарната. По думите му, нямало нищо незаконно в договорката, новият му апартамент е сменен за два по-малки жилището.
 Нинова предвижда съществени проблеми за тези, които се пенсионират през 2019 година Нинова предвижда съществени проблеми за тези, които се пенсионират през 2019 година
Омбудсманът Мая Манолова предизвести, че в случай че формулата за пенсиите не бъде изменена, ще сезира Конституционния съд. Според Манолова хората би трябвало да м...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР