Председателят на парламентарната група на ГЕРБ Десислава Атанасова спипа министъра

...
Председателят на парламентарната група на ГЕРБ Десислава Атанасова спипа министъра
Коментари Харесай

Десислава Атанасова уличи министър Нинова в нова лъжа – дори и на кон, краката й са къси

Председателят на парламентарната група на ГЕРБ Десислава Атанасова спипа министъра на стопанската система Корнелия Нинова в поредна неистина. Ето коментара на Атанасова, оповестен на персоналната й страница във фейсбук:

„ В предаването на bТВ на 20.03.2022 - " Защо г- н министър ", Корнелия Нинова споделя: " Когато бях водач на опозицията в Народно събрание ми лишиха думата, бях изгонена, бяха погазени правата ми за свободно изложение. Аз си повеждам дело в Страсбург "!
/4.44-4.70 мин./

На 21 март приканих Корнелия Нинова обществено да разгласи номер на " заведеното " дело в Страсбург и решенията на всички инстанции пред съответните съдилища в България, защото не открих данни за заведени каузи от Корнелия Нинова на това съображение в осведомителните системи на българските съдилища и ЕСЧП по поставените въпроси.

На 22 март зададох писмен въпрос на Надежда Йорданова - министър на правораздаването.
Има ли заведено дело против България в ЕСЧП и дали Министерство на правосъдието реализира процесуално посланичество пред ЕСЧП по дело на Корнелия Нинова против България.
Министерство на правораздаването е единствената институция, представляваща РБългария по каузи на жители пред ЕСЧП против България.

Отговорът - в Министерство на правосъдието не е постъпвала такава тъжба!
Министерство на правосъдието не реализира процесуално посланичество по такава тъжба.

Защо, на " аЛангро " г- жо министър?
Как да Ви назоваваме г - жо министър?

П.П. Зададеният въпрос и отговорът на Надежда Йорданова е обществен - на уеб страницата на Народно събрание, секция парламентарен надзор.

На лъжата краката са къси, даже да се е качила на кон. “
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР