Председателят на парламентарната група на БСП за България Георги Свиленски

...
Председателят на парламентарната група на БСП за България Георги Свиленски
Коментари Харесай

БСП видя ново мнозинство в парламента


Председателят на парламентарната група на " Българска социалистическа партия за България " Георги Свиленски видя ново болшинство в Партийния дом - ГЕРБ-СДС, ПП-ДБ, " Възраждане " и Има Такъв Народ.

Колкото и да изясняват, че с негласуването си за избор на подуправителя на НЗОК - Момчил Мавров, пленарна зала демонстрира друго, тъй като по този начин се понижава кворума, открои той пред публицисти.

Той уточни, че първото ясно и изрично нещо е, че Българска социалистическа партия е единствената допустима опция за ръководството на България . Няма друга опозиционна парламентарна група в Народното събрание, самоизтъкна се Свиленски.

Народният представител акцентира, че Българска социалистическа партия ще е алтернативата на настоящето ръководство. " Единственото, което крепи сглобката е 8 милиарда лева, колкото е бюджетът на НЗОК . Те не се карат за Комисията по обучение или за бюджета за просвета, а се карат за " Лукойл " и за бюджета на НЗОК. Ако беше за 80 лева нямаше да е по този начин ", разяснява още Свиленски.
 Парламентът избра Момчил Мавров за подуправител на НЗОК
Парламентът избра Момчил Мавров за подуправител на НЗОК

" Възраждане " и Има Такъв Народ отхвърлиха да гласуват
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР