Председателят на парламентарната група на „Има такъв народ“ Тошко Йорданов

...
Председателят на парламентарната група на „Има такъв народ“ Тошко Йорданов
Коментари Харесай

ИТН пуснаха запис как Руди Гела заплашва депутатката от партията Христинка Иванова: Подай си молбата и напускаш Народното събрание, защото иначе аз ще ти пратя хора


Председателят на парламентарната група на „Има подобен народ“ Тошко Йорданов пусна на конференция запис на телефонен диалог, в който мъж, за който той споделя, че е Радостин Василев, убеждава депутатката Христинка Иванова да се причисли към отцепниците. Тя обаче се е отказала в последния миг.

„Идвам да те взема персонално. Правя го за твое положително, не ме предавай и ти. Ако не си подай молбата и напускаш Народното събрание. Защото другояче аз ще ти пратя хора и те ще ти създадат молбата. Няма да ставаме от Политическа партия, дори няма да ги поддържаме. Те си имат от другаде поддръжка. Ние си показваме нашата воля.

Бъди спокойна, всичко ще мине, няма да те подлъгвам. Уплашиха ли те? Щом си безапелационна, че не искаш ще изпратя на следващия ден да дойдат хора при теб да си подадеш молбата за овакантяване на Народно събрание. Ще видиш, че ще го направиш“, споделя мъжът.

„Заплахи, напън. Изключително съм благополучен, че сходен нравствен боклук не е при нас. Това е прелестно за нашата партия“, съобщи Йорданов.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР