Председателят на Народното събрание Вежди Рашидов поощри шестгодишния Илия Иванов

...
Председателят на Народното събрание Вежди Рашидов поощри шестгодишния Илия Иванов
Коментари Харесай

Вежди Рашидов поощри дете, отличено в конкурса за коледна картичка на община Лясковец

Председателят на Народното събрание Вежди Рашидов насърчи шестгодишния Илия Иванов за нарисуваната от него прелестна  коледна картичка, която получи в Народното събрание.

С нея детето взе участие в състезанието за коледна картичка на община Лясковец и се подрежда измежду 30-те най-красиви, които всяка година общината изпраща до разнообразни институции.

Илия Иванов е ученик на детска градина „ Пчелица “, която постоянно взе участие в състезанието, означи нейният шеф Анка Иванова. Тя уточни, че децата с наслада се включват в изданията на състезанието и всяка година има все по-интересни рисунки.

Поради ангажимент на ръководителя на Народното събрание Вежди Рашидов подаръка на дребния художник съобщи заместник-председателят на Народното събрание Росен Желязков, който пожела на детето да продължава да рисува и да развива своята заложба. Шестгодишният Илия, съпроводен от своята майка Антоанета Павлова и кмета на община Лясковец доктор Ивелина Гецова, разгледаха и постройката на Народното събрание.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР