Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева няма да се съобрази

...
Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева няма да се съобрази
Коментари Харесай

Караянчева не разреши свободното движение на медиите по кулоарите в парламента

Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева няма да се съобрази с настояването на медиите за свободно придвижване по коридорите на Народното събрание. Това стана ясно по време на брифинг, който Караянчева даде в зала "Запад " в Сградата на съединението.

"Получих вашето писмо, уважаеми сътрудници. Много е значимо да кажа, че моите наставления, които съм пуснала към вас, не са никога предпочитание, с цел да ограничим опцията на българските жители посредством вас да схващат какво се случва в Народното събрание. Всичко това е направено по отношение на рекомендациите от оперативния щаб, който заседава всеки ден и аз строго съм се съобразила с тези условия. Когато се затварят граници на страни, ние би трябвало да бъдем виновни. Виждам, че съвсем всички условия са изпълнени. Ще си разреша да прочета едно по едно, с цел да ви кажа, какво е направено. Още през вчерашния ден нашият пресцентър ви раздаде напътствията, по които би трябвало да се движите. Има специфични инструкции както за чиновниците, по този начин и за народните представители, по този начин и за вас. Разбирам неудобството ви, само че тук се постарахме да създадем оптималното да ви бъде комфортно. Благодаря на сътрудниците от администрацията, които толкоз бързо реагираха на създалата се обстановка. Безплатна вода никога не изчерпва нуждата от други неща. Вчера ви споделих, че имам подготвеност за разговор, с цел да може да създадем комфортно вашето наличие тук, в събранието, въпреки и малко по-различно от нормално ", сподели още ръководителят на Народното събрание.

Във връзка с настояването за свободно придвижване на медиите, Каранчева изясни, че няма по какъв начин да го допусне, защото смесването на потоците, може да докара до преместване на вируса.

Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР