Председателят на Народното събрание Димитър Главчев неочаквано подаде оставка, както

...
Председателят на Народното събрание Димитър Главчев неочаквано подаде оставка, както
Коментари Харесай

Оставката на Главчев, БСП, дебилите и демокрацията ала Волдемор

Председателят на Народното събрание Димитър Главчев ненадейно подаде оставка, както евентуално към този момент знаете. Един ход, който явно цели да отпуши тапата, да пусне на независимост пристрастеностите, нажежили институцията, да за не ескалира напрежението там. Ход, подсказан му евентуално от премиера. Дали постъпи вярно е противоречив въпрос.

Проф. Иво Христов, който назова 80 % от българите " дебили " и поддържа безумието на Мария Захарова за евреите си е на мястото. Той е чист като сълза на сърна, проблеми няма. Ще излезе, че в действителност сме дебили най-после, а алените са от Бога поставени да ни скачат по главите. Но друг в небесата, а един северен езически господ.

Напрежението не беше основано инцидентно и без подозрение мирното решение не се харесва на Българска социалистическа партия и войнствената му лидерка, която се изживява като

кралица на амазонките в соц вид

С оставката си Главчев поема виновност за „ прегрешението ”, че е отстранил един депутат, който, без подозрение, се държа надменно от трибуната. Идеята, че ръководителят няма право на това, тъй като този народен представител се споделя Корнелия Нинова и е водач на опозицията

граничи с безумието

Но пък хвана дикиш.

„ Стигнахме до такава степен Българска социалистическа партия да пази демокрацията “, съобщи с откровена изненада Драгомир Стойнев от Българска социалистическа партия преди вчерашното пленарно съвещание на Народното събрание, бойкотирано от Движение за права и свободи и партията му, двете сили, които през последните 28 години направиха чудеса от смелост за компрометирането й.

Което си е за чудене, за чудене си е

Младичкият народен представител и някогашен министър на енергетиката изглеждаше в действителност откровено замаян от опцията неговата партия да е „ страж на демокрацията “. Подобно словосъчетанието е типичен оксиморон, несъмнено, като няма никакво приложение в действителния живот, само че той беше слисан по детски.
Стойнев явно просто не е осмислил някои детайлности на партийната политика и това е изцяло разбираемо. Докато днешните му приятели ковяха с чуковете си от платина псевдодемокрация за народа и комунизъм за себе си, той още подскачаше в двора пред дома си на столичната ул. „ Удово “ и играеше на топчета.
Не става въпрос за бранене на демокрацията, Драго, а за омаскаряването й, за най-грубо извращение с нея, в случай че още не си схванал. Касае се за основаването

народна власт по комунистически

Или по Путински, към днешна дата, тъй като се оказа, че идеологемите за Българска социалистическа партия са значими единствено като фон, доста по значимо е да служи, на който е служила постоянно. Сякаш е възкръснал самичък Волдемор и легионите на злото незабавно са изскочили от дупките си.
Би могло да се каже „ по социалистически “, само че може и „ по националсоциалистически “, няма никакъв проблем, тъй като у нас двата модела социализъм от ден на ден се приближават един до различен.
Ще напомня тук думите на политолога доцент Евгений Магда, които към този момент цитирахме: „ Целта на съветската експанзия е не Украйна, а разрушаването на Европейския съюз. “ Това изяснява всичко, нали? Обяснява най-много за какво тъкмо в този момент петата колона е на бойна нога, за какво експанзията на някогашните комунисти и бойците им на тихия фронт е в апогея си.
Нали тъкмо поради такива спешни моменти, когато е застрашена „ демокрацията по сталински “, други Петър Младенов и

тогавашното управление на Българска социалистическа партия сътвориха Движение за права и свободи

Или не е правилно? Това обаче е документирано и добре известно.
Не можете да се оплачете, приятели, придвижването оправда доверието на партията, постоянно е било до вас, в мир и в пердах.
Да брани демокрацията по никакъв начин не е присъщо за Столетницата, несъмнено, само че в опитите за заличаването й те безспорно имат непостижим опит, като за задачата основава и формирования от вида на Отечествения фронт, за парлама. Пак „ наши приятели “, само че боядисани друго, с цел да изпързалят демократите. Този „ военен “ опит е с доста по остаряла дата.
Днешните дейности на водача на партията Корнелия Нинова и ядрото към нея отприщват

верига от злокобни асоциации

Като започнеш от кошмара на 1923 година, та до „ митингите “, водени от пламенния национален трибун и герой против монополите Таско Ерменков, които доведоха на власт кабинета „ Орешарски “. Кабинет-чудо, запънал се във властта като магаре на мост, макар цунамито на гражданското неодобрение. Той трябваше да се държи непременно, тъй като по този начин искаше Кремъл. Бронирана техника и жандармерия импровизирано трансфораха София във град под военно състояние, нали не сте не запомнили? Сега май отново ни готвят нещо такова, само че този път са твърдо решени да не дадат властта, в случай че веднъж я вземат. Защото знаят, че рухването на такава власт ще е краят им„.
Припомняме, апропо, че след указания, получени в Москва, от 5 до 7 август 1923 година са извършени съвещания на Централен комитет на Българска комунистическа партия, на които се взема решението за организирането на въстание. Създаден е комитет за военно-техническа му подготовка.
В Българска социалистическа партия едно нещо не се трансформира в никакъв случай, буйното предпочитание за тирания на тази партия, под чадъра на Москва. Така е било в предишното, по този начин е и през днешния ден “.
" Превръщаме се в режим вид Северна Корея “
Това съобщи още Драгомир Стойнев пред малкия екран, визирайки България, само че е доста по-вероятно този облик да е подтиснатото груповото подсъзнавано на Българска социалистическа партия, както би се изразил Юнг, идеал, ярък блян, фантазията на партията му. Която да има управителната роля в този развой, несъмнено.
Корнелия Нинова направи в този дух сърцераздирателно изявление, граничещо с гротеската, от което излиза, че

алените доста желали да поддържат ръководещите

Но те, гадовете, им попречили, както към този момент писахме. Корнелка успива Европа, работейки срещу нея.
" Вчера беше доста значим ден, обвързван с българското председателство на Европейски Съюз. Кристиан Вигенин /външен министър в кабинета Орешарси, апропо-б.а./ трябваше да предложи в пленарна зала декларация, в която заявявахме, че ще подкрепим дейностите на ръководещите по време на българското председателство. Минути преди тази декларация Димитър Главчев в профил водача на най-голямата опозиционна мощ. С тези си дейности ГЕРБ внасят и нагнетяват напрежение преди българското председателство на Европейски Съюз ", безапелационна беше другарката Нинова. Сякаш водачът на опозицията не е народен представител и
за него разпоредбите не важат

Тук Европа би трябвало да затрепери от смут, надали не.
Нинова разгласи също с патоса на Клара Цеткин, че алените напущат Народното събрание до оставката на Димитър Главчев, който си е разрешил да приложи към безсмъртната лидерка правила като за елементарни народен представител. После зави, че ще запознае посланиците на страните от Европейски Съюз с опитите на държавното управление да разрушава демокрацията или някаква сходна нелепост.
Не знам кое е двуличие, в случай че не е това.

Светослав Пинтев /faktor.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР