Председателят на ММА федерацията Станислав Недков-Стъки, който от няколко дни

...
Председателят на ММА федерацията Станислав Недков-Стъки, който от няколко дни
Коментари Харесай

Стъки избухна заради нападението над д-р Мицева и призова Радев да излезе с юмрук и да поиска махане на блокадите

Председателят на ММА федерацията Станислав Недков-Стъки, който от няколко дни се е заел да отстрани противозаконните палаткови лагери и,, стачкува дружно с група жители пред Съдебната палата. Причина за недоволството им е изменената мярка за неотклонение на 25-годишния Георги Георгиев.

Както БЛИЦ писа Георгиев бе упрекнат в безчинство и разваляне на колата на майката с децата - доктор Елена Мицева, която опита да мине през блокадата на бул. "Ситняково " преди няколко седмици. Първоначално мъжът бе пуснат под гаранция от 500 лева

Освен това магистратите изкараха доктор Мицева отговорна, че сама е влезнала в блокадата. Именно и това ядосва Стъки и хората към него, които са се оповестили за равни права на всички жители в България, а освен за протестиращите, които следващ ден държат София парализирана.

"Смятаме за неприемливо на всяка българска жена да бъде нападната. Смятаме, че нападателите би трябвало да бъдат осъдени, тъй като другояче се дава неприятен образец, който може да бъде последван с още експанзия.

Искам да прикани президента Радев, както излезе с юмрука и разедини народа, да излезе и да призове да се махнат блокадите на София. Да има мир и да се случи най-хубавото за всички.

Аз не виждам провокация в една майка, която искаше да прибере своите деца у дома. Това се случва в 22 часа, доктор Мицева желае да прибере децата си.

„ Аз в никакъв случай няма да не помни техния взор, техните изцъклени от боязън очи. И това е повода да се събираме всяка вечер на това място и да вършим гражданска стража. От този миг насам няма експанзия на това място.

Не сме против митинга, а сме против тези, които блокират София “, приключи Стъки

Припомняме, че през вчерашния ден той застана отпред на шествие за оставка на Румен Радев и изложение на гражданска позиция против катуните в София. Недоволни от обстановката в града се събраха до НДК, с цел да заявят, че техният глас също би трябвало да бъде чут. И с цел да покажат по какъв метод би трябвало да бъдат проведени сходни шествия, те бяха подали съответно документи за митинга си до полицията и общината.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР