Председателят на Комисията по вътрешна сигурност и обществен ред Цветан

...
Председателят на Комисията по вътрешна сигурност и обществен ред Цветан
Коментари Харесай

Цветанов ще участва в кръгла маса за миграцията в контекста на евроизборите

Председателят на Комисията по вътрешна сигурност и публичен ред Цветан Цветанов ще взе участие в кръгла маса "Управление на миграционната политика в подтекста на изборите за Европейски парламент ", заяви пресцентърът на Народното събрание.

Събитието ще е в зала "Изток " на Народното събрание на 12 март от 10:00 часа. Организатори са Комисията по вътрешна сигурност и публичен ред, Международният център за развиване на миграционни политики, Фондация "Конрад Аденауер " и Фондация "Ханс Зайдел ".

Встъпителни слова ще създадат ръководителят на Комисията по вътрешна сигурност и публичен ред Цветан Цветанов и ръководителят на Бюрото на Фондация "Конрад Аденауер " в София Торстен Гайслер. Основни представители на форума ще бъдат Мария Габриел - еврокомисар по цифрова стопанска система и цифрово общество, доктор Михаел Шпинделегер - общоприет шеф на Международния център за развиване на миграционни политики (ICMPD), някогашен вицеканцлер и министър на външните работи на Австрия, Младен Маринов - министър на вътрешните работи на България и други, написа в известието.

За присъединяване във форума са поканени представители на разнообразни институции, депутати, представители на неправителствения бранш и на дипломатическия корпус в България.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР