Председателят на журито на престижния национален конкурс Мис Лято д-р

...
Председателят на журито на престижния национален конкурс Мис Лято д-р
Коментари Харесай

ВИП-ове аплодираха сензационно Мис Лято


Председателят на журито на влиятелния народен конкурс Мис Лято доктор Смилен Смилов оглави жури, което се произнесе за новата хубавица на лятото.

Победителката получи своята корона от различен прославен стоматолог д- р Мартин Денчев, който дойде особено от Варна, с цел да сервира почитанията си и да сложи лентата.



Почетното жури с ръководител доктор Смилен Смилов

Диамантеният спонсор Елена Кристиано /Christian of Roma/ постави короната на Марина Георгиева, която дружно с определената за мис Лято- Лондон 2019 Габриела Василева, са поканени да показват българската красота по време на Британско Българския Бизнес Бал в Лондон на 11 октомври.Самата Кристиано е почетна дама на този бал, който тази година ще събира средства за българските фолклорни обединения в града на Нейно Величество.



Лорд Евгени Минчев с приятеля си Радослав, водещият на състезанието Михаил Рядков и новата мис Лято.

Всички членове на журито бяха облечени в оранжево, както и множеството от гостите. Славка Каравелова, Силвия Хрисимова- Шонлебе, топ коафьорът Джордж Тодоров, Нери Русева, Далибор Стаменковски, Гери Тодорова, Лазарина Ротарова- atelier Upgrade , Ирена Велковска, Биляна Пецева, доктор Мартин Денчев се сплотиха в името на един отличен избор за най-красивото и стилно лице на лятото.



Интериорният дизайнер Лазарина Ротарова подари свое пано на една от победителките.

Водещ на финала беше синът на Стефан Рядков- Михаил. Той даде микрофона на младата вяра на Ара мюзик Нанси, която с изключение на, че пя прелестно, бе облечена като същинска звезда. Финалистките дефилираха с вечерните дрехи на Естрела кутюр, като персонално притежателката на марката Ирена Велковска надзираваше преобличанията и вървежа на кандидатките. На деветте финалистки бяха заложени интелектуални въпроси, измежду които такива за българския химн, за Петър Дънов и за математически загадки, с които всички се оправиха. Сред гостите беше още и звездата от Евровизия Красимир Аврамов. Притежател на състезанието и негов продуцент е лорд Евгени Минчев, облечен в Desizo Monni.



Младата звезда Нанси озари състезанието с песните си.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР