Председателят на Жени ГЕРБ Ирена Соколова участва в Есенна академия

...
Председателят на Жени ГЕРБ Ирена Соколова участва в Есенна академия
Коментари Харесай

Председателят на Жени ГЕРБ Ирена Соколова участва в Есенна академия на ЕНП Жени в Атина

Председателят на Жени ГЕРБ Ирена Соколова взе участие в Есенна академия на европейската организация на дамите в ЕНП - ЕРР Women.

“WOMEN FIRST” / “Жените на първо време - Равенство в овластяването и вземането на решения” е тематиката, събираща дами от всички европейски страни с участие в фамилията на най-голямата дясна партия. Ключовите тематики на форума, провеждащ се в Атина, слагат във фокус присъединяване на дамите в процесите на взимане на решения, потребността от характерната позиция на дамата при основаване на бизнес тактиките и ръководството на бизнесите, ролята на квотите мъже/жени в парламентите и управителните органи на някои европейски страни, преформулирането на обществената и бизнес среда по посока на повече улеснение и ергономичност към другите потребности на двата пола.

Основен докладчик на Академията е заместник-председателят на ЕНП Жени и комисар по цифровата стопанска система и общество Мария Габриел, която показа най-новата информация за присъединяване на дамите в IT бранша и развиването на предприемачески и цифрови умения у младите девойки.

Председателят на ЕНП Жени Дорис Пак в приветствието си към дамите съобщи, че всички страни в Европа срещаме едни и същи компликации, поради огромните промени в динамичността на сегашното - миграция, негативен приръст на популацията, бързопроменящите се потребности на пазара на труда, акомодация към дигитализацията и така нататък „ Най-голямото предизвикателство пред всички ни е да намерим общия път дружно и да приобщим страните от Западни Балкани “, акцентира Пак.

Темата на есенния конгрес на дамите от ЕНП ще бъде удължен през ноември в България, когато Жени ГЕРБ ще проведат своята Национална политическа академия.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР