Председателят на Има такъв народ Слави Трифонов отново не се

...
Председателят на Има такъв народ Слави Трифонов отново не се
Коментари Харесай

Слави Трифонов отново не иска да е депутат

Председателят на " ИТН " Слави Трифонов още веднъж не се включва в кандидатдепутатската борба, се схваща от импортираните в районните изборни комисии листи на партията. Ходът е предстоящ доколкото водачът (през юли 2021 г.), с обяснението че " моето място не е там, а да нося отговорност за хората, които са там, и това, което вършат ". Трифонов. Според множеството социологически изследвания " ИТН " е на ръба да не бъде показана в новия парламент.

От листата с водачите на листите на " ИТН " се схваща, че за така наречен лидерска борба 25-ти регион в София против Бойко Борисов от ГЕРБ-СДС и Корнелия Нинова от Българска социалистическа партия партията на Слави Трифонов изправя Пламен Данаилов, който беше зам.-министър на енергетиката в кабинета " Петков ". Още за водачите на листите на " ИТН " четете

На местата на напусналите " ИТН " Виктория Василева, Радостин Василев, Иво Атанасов, Георги Георгиев, Николай Радулов, Светлин Стоянов (Русе) партията извежда отпред Станислав Балабанов и Снежанка Траянска (Благоевград и Кюстендил), Любомир Каримански (Плевен), Драгомир Петров (Видин), Андрей Чорбанов (Враца), Ива Митева (23-ти регион в София и Русе.

Списък с водачите на листи на " ИТН ":
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР