Председателят на фондация Македония Виктор Стоянов обяви, че скоро ще

...
Председателят на фондация Македония Виктор Стоянов обяви, че скоро ще
Коментари Харесай

Основават Партия на българите в С. Македония, тръгват към вл...

Председателят на фондация " Македония " Виктор Стоянов разгласи, че скоро ще се основе Партия на българите в Република Северна Македония.

Ето какво написа той в своя фейсбук профилднес:

" С оглед на това, че властта, капиталите и службите в районен съд Македония са в ръцете на хора, които вредят на положителните двустранни връзки с България, разгласявам, че Фондация Македония стартира развой на създаване на политическа партия на българите в районен съд Македония.

В идващите седмици следва да изградим ядрото на партията и да представим управление. Нашата цел - българите в районен съд Македония да ръководят страната ".

Фондацията на Стоянов се показва на своя уебсайт по следния метод: " Фондация " Македония " има за цел българското и македонското общество да станат едно общество в две страни. Да се изградят мостове сред нас във всички сфери на живота, най към този момент стопански, културни, обществени и публични ". Именно те неотдавна сигнализираха за поругаването на български монументи в региона на Кавадарци, поради което външните министерства на двете страни си размениха писма.

" Република Северна Македония излъга, че нямало военни гробища по трасето на автомагистралата. След като извадя документите на двете военни гробища от МО на България ще желая среща със Зоран Заев, той да изясни за какво страната, която управлява наруши Женевската спогодба, както и за какво основава условия за ненавист сред хората!!!? ", написа във Facebook Стоянов.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР