Председателят на ДПС Мустафа Карадайъ присъства на заседанието на областния

...
Председателят на ДПС Мустафа Карадайъ присъства на заседанието на областния
Коментари Харесай

Карадайъ: Трябва да сме активни и готови за властта

Председателят на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ участва на съвещанието на регионалния съвет на Движение за права и свободи Кърджали. Той изясни, че структурите би трябвало да се концентрират върху хората, които са подведени. „ Тези, които са подведени, с всекидневен контакт, един по един би трябвало да ги върнем в Движение за права и свободи " сподели Карадайъ.

Той разясни, че ГЕРБ работят за откъсването на гласове от Движение за права и свободи, за отслабването на Движение за права и свободи, тъй като не желаят да договарят със мощно Движение за права и свободи. „ Ние би трябвало да сме дейни в това опълчване и трявба да защитим хората си " добави той.

Карадайъ сподели, че партията би трябвало да бъде подготвена за властта. От една страна би трябвало да се завоюват изборите с цел да не може без Движение за права и свободи да се образува болшинство, а друга страна партията би трябвало да е наясно какво ще прави с властта и какви проблеми ще взема решение на хората. „ В народен проект най-вече отива на област Кърджали да сме подготвени за ръководство " съобщи той пред кърджалийската конструкция на Движение за права и свободи.

За връзките на Движение за права и свободи с ръководещите в Турция, Карадайъ разясни, че Движение за права и свободи получава доста положителни апели от Турция, само че не може да разчита единствено на тях и добави, че връзката и разговора продължава.

Карадайъ съобщи, че решенията за държанието на Движение за права и свободи се вземат само и единствено от груповите органи на партията на надлежно равнище и че никой от вън или от вътре не може да споделя какво ще прави Движение за права и свободи. Ние ще продължим по този метод, бе безапелационен Карадайъ.

Зам.-председателят на Движение за права и свободи Ахмед Ахмедов бе безапелационен, че Движение за права и свободи е действителна конкуренция, която предлага действителни политики. Той съобщи нуждата от създаване на една ускорена стратегия за развиване, която Движение за права и свободи предлага. Ахмедов подчертава върху значимостта на всеки един, като част от груповото тяло и уверено съобщи, че посланията на партията би трябвало да идват от структурите, а не от централно равнище.

Зам.-председателят на Движение за права и свободи и кметът на Кърджали Хасан Азис съобщи, че Движение за права и свободи Кърджали извърши главната си цел, а точно опазване на цялостта на партията. Хасан Азис прикани всеки един, който има свободата, толерантността, заедността като свои полезности да бъде част от обединяването и силата, а не от разделянето и безотговорността.

На съвещанието участваха и заместник-председателите на Движение за права и свободи Ахмед Ахмедов и Хасан Азис, народни представители, както и всички общински ръководители и общински кметове на Движение за права и свободи в региона.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР