Председателят на британската парламентарна комисия по отбрана Тобаяс Елуд заяви,

...
Председателят на британската парламентарна комисия по отбрана Тобаяс Елуд заяви,
Коментари Харесай

Една от най-мощните държави в НАТО открито обяви, че дните на Путин са преброени

Председателят на английската парламентарна комисия по защита Тобаяс Елуд съобщи, че дните на съветския президент Владимир Путин „ са преброени “.

Говорейки пред Sky News, той сподели, че не е склонен с оценката на някои анализатори, че със гибелта на Евгений Пригожин опасността за ръководството на Путин към този момент не съществува. Той не счита, че Путин ще излезе по-силен от тази обстановка.

Доверието във вътрешния кръг на Кремъл е изчезнало, съобщи Тобаяс Елуд, съгласно който Путин в този момент „ управлява посредством боязън, а не посредством преданост “ и, което е извънредно значимо, съветските олигарси и хайлайф към този момент не го виждат като „ кадърен поръчител “ за техния статус.

„ Пригожин може да е мъртъв, само че той в действителност разкри какъв брой зле върви войната на Русия против Украйна. Путин е потиснат на редица фронтове “, съобщи английският представител. Според него частната войска на Пригожин „ Вагнер “ е била една от дребното способени съветски сили на бойното поле в Украйна и „ това към този момент го няма “.

„ Когато съветски водач загуби известност измежду елитите, тогава съветската история демонстрира, че слабостта бързо и безмилостно се употребява. И допускам, че той ще бъде сменен, може би не в кратковременен проект, само че сигурно топката към този момент е в придвижване. Подозирам, че дните на Путин са преброени “, сподели Тобаяс Елуд.

Кремъл в това време назова " цялостна неистина " догатките на Запада, че притежателят на съветската частна военна компания " Вагнер " Евгений Пригожин е бил погубен по заповед на Москва, както и други " спекулации ". Дмитрий Песков, прессекретарят на Путин, съобщи, че сега тече следствие на самолетната злополука в сряда вечер, в която по предварителна информация, по думите на съветския президент, са починали Пригожин и негови доближени. Путин не се е бил срещал неотдавна с Пригожин, посочи Песков.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР