Председателят на 46-ото Народно събрание Ива Митева обяви, че е

...
Председателят на 46-ото Народно събрание Ива Митева обяви, че е
Коментари Харесай

Ива Митева отново обмисля оттегляне от политиката

Председателят на 46-ото Народно заседание Ива Митева разгласи, че е допустимо да се отдръпна от политиката, в случай че и този път не се сформира държавно управление.

" Ако и този път се провалим и не успеем да съставим държавно управление и не се случи смяната, мисля, че няма смисъл да вземам участие повече в политиката. Нека да забележим по какъв начин ще мине акцията и по какъв начин ще продължим напред ", съобщи Митева пред " Нова телевизия ".

Такова въодушевление. Тогава тя обмисляше дали още веднъж да влезе в листите на изборите в този момент. На въпрос тогава дали е разколебана от политиката като цяло или съответно от партията на Слави Трифонов, Митева отговори, че отношението ѝ е изцяло към политиката. " По-лесно е в действителност да бъдете специалист. Политиката се оказва много комплицирана игра. Може би аз към момента не съм се научила да играя, може би съм по-друг човек ", съобщи през лятото Митева.

Каза, че не се водят договаряния сред " ИТН " и други партии все още, само че уточни, че евентуални сътрудници на партията й са Българска социалистическа партия, " Демократична България ", " Изправи се.БГ! Ние идваме! " и " Продължаваме промяната.

В идващия парламент би трябвало да построим мост и да погледнем в една посока с партиите, с които желаеме да създадем смяната.
 Ива Митева

" Трябват доста диалози. Ако желаеме разговор, не е почтено и честно да приказваме занапред за постове, дори без да знаем изборните резултати ", добавя тя. Изрази мнение, че в плана на Кирил Петков и Асен Василев има доста младежи, с които нейните съпартийци биха могли да работят.

След отхвърли на двамата да влязат в първия проектокабинет на " ИТН " те бяха нападнати от хората на Слави Трифонови по-нататък връзките им продължиха да се утежняват

По мотив следващата опасност, отправена към нея от еднакъв човек, който за повторно бе задържан тази седмица, Митева описа, че по това време е била във Варна с Филип Станев, Кирил Симеонов и Любомир Каримански като всички са били разпитани. Каза, че сега не употребява защита, само че естествено е обезпокоена.

" След разпускането на Народно събрание се отхвърлих и от профилирания превоз, на който имам право. Естествено човек се тормози в подобен миг. Притеснителното е, че опасността идва още веднъж от същото момче, което към този момент е наказано. Не разбирам какъв е мотивът ", сподели още ръководителят на 46-ото Народно събрание.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР