Председателката на Народното събрание Ива Митева свиква председателски съвет в

...
Председателката на Народното събрание Ива Митева свиква председателски съвет в
Коментари Харесай

Председателски съвет решава за прегласуване на промените в Закона за НСО

Председателката на Народното събрание Ива Митева привиква председателски съвет в 8,30 ч, с цел да бъде взето решение за прегласуване на измененията в Закона за Националната работа за защита. Митева заяви пред БНР, че е разкрила нарушаване на правилника при вчерашното гласоподаване на текстовете.

Ива Митева излезе от пленарното съвещание през вчерашния ден, с цел да се срещне с ръководителя на Сметната палата на Република Северна Македония. И в нейно неявяване заместник-председателите на Народното събрание Виктория Василева от " ИТН " и Росица Кирова от ГЕРБ-СДС влязоха в спор.

Прeдceдaтeлcтвaщaтa зaceдaниeтo Кирoвa oбяви, чe Зaкoнoпрoeктът зa измeнeниe и дoпълнeниe нa Зaкoнa зa Нaциoнaлнa cлужбa зa oхрaнa, прeдлoжeн oт Никoлaй Хaджигeнoв, нe e приeт, въпрeки чe бe пoдкрeпeн oт 98 дeпутaти, 1 " въздържaл ce " и 1 " прoтив ", c мoтивa, чe нямa 121 нaрoдни прeдcтaвитeли. След това закри съвещанието, което отприщи напрежение в залата, съпроводено с викове и освирквания.

Бел.ред.
2 509 864 българи обявиха на, че депутатите би трябвало да се избират на мажоритарни избори в два тура, само че политическия хайлайф и неговите кукловоди не разрешават това да се случи, а в техните медии тематиката е табу.

Легитимни ли са за Вас определените по-късно парламенти?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР